Ghee lieknėjimas, Sviestas padeda numesti svorio- Sviestas padeda numesti svorio - Ghee degina riebalus

Šis lydytas sviestas neturi pieno ir baltymų dėl to vadinamas valytu , tai faktiškai gryni riebalai, todėl ghi dūmo taškas temperatūra, kurioje riebalai oksiduojasi, ima degti ir tampa pavojingi mūsų organizmui yra labai aukštas - C o įprasto sviesto - C. Sudedame viščiuko gabalėlius be jogurto ir gerai apkepiname iš visų pusių ant stiprios liepsnos. Galiausiai supilame jogurtą, kuriame marinavosi viščiukas, jei reikia, įpilame šiek tiek vandens, uždengiame greitpuodį ir verdame apie 5 minutes nuo pirmojo garų išsiveržimo.

Viščiuko gabalėlius nuplauname, nusausiname ir pamarinuojame su jogurtu, malta ciberžole ir druska.

ghee lieknėjimas

Mėsytė bus skaniausia, sultingiausia ir minkščiausia, jei ją gaminsite greitpuodyje. Tačiau jei greitpuodžio neturite, galima gaminti paprastame puode, tiktai virimas ghee lieknėjimas užtruks. Taigi, greitpuodyje arba puode su storesniu dugnu įkaitiname šiek tiek sviesto ir pirmiausia apkepiname dalį kardamono ankščių, gvazdikėlių, cinamono, bei lauro lapelius, kol prieskoniai paskleis aromatą.

Mitybos formulė - Sviestas ir ghee - Gydo ar kenkia

Po keletą prieskonių palikite ryžiams. Sudedame svogūnus ir gerai apkepiname. Šiam patiekalui jie turi gerai paruduoti.

Komentarai Viščiuko gabalėlius nuplauname, nusausiname ir pamarinuojame su jogurtu, malta ciberžole ir druska. Mėsytė bus skaniausia, sultingiausia ir ghee lieknėjimas, jei ją gaminsite greitpuodyje. Tačiau jei greitpuodžio neturite, galima gaminti paprastame puode, tiktai virimas ilgiau užtruks. Taigi, greitpuodyje arba puode su storesniu dugnu įkaitiname šiek tiek sviesto ir pirmiausia apkepiname dalį kardamono ankščių, gvazdikėlių, cinamono, bei lauro lapelius, kol prieskoniai paskleis aromatą.

Vėlgi dalį svogūnų palikite ryžiams. Sudedame česnaką, imbierą ir čili pipirus ir apkepame dar minutėlę.

ghee lieknėjimas

Čili pipirų kiekį pareguliuokite pagal savo skonį, tačiau su išimtomis sėklytėmis, išmirkyti ir taip ilgai virti čili pipirai netenka daug aitrumo. Sudedame viščiuko gabalėlius be jogurto ir gerai apkepiname iš visų pusių ant stiprios liepsnos.

ghee lieknėjimas

Galiausiai supilame jogurtą, kuriame marinavosi viščiukas, jei reikia, įpilame šiek tiek vandens, uždengiame greitpuodį ir verdame apie 5 minutes nuo pirmojo garų ghee lieknėjimas. Jei paprastame puode, virti uždengus ant silpnesnės ugnies, kol mėsytė suminkštės.

Nukaičiame greitpuodį, palaukiame, kol atslėgs garai ir atsargiai atidengiame.

  • Recepto Autorius Voras tinkle Ko gero dauguma yra valgę arba bent jau girdėję apie lydytą sviestą, kuris dar kartais yra vadinamas valytu sviestu arba ghi nors ghi ir valytas sviestas šiek skiriasi spalva ir skoniu.
  • Sulieknėti 140 kg
  • Pasakė, koks sviestas yra saugus vartoti visiems
  • Viršūnės svorio netekimas windsor ontario
  • Ghee degina riebalus.

Išimame viščiuko gabalėlius ir atidedame į ghee lieknėjimas, supilame susidariusį skystį į atskirą indelį turėtų gautis maždaug 1,5 puodeliobei išsaugome visus svogūnus ir kitus prieskonius, išrankioju tik lauro lapelius. Tuo tarpu, kol verda viščiukas, atskirame puode įkaitiname šiek tiek lydyto sviesto ir pirmiausiai apkepame likusius prieskonius kardamoną, gvazdikėlį ir cinamoną.

Kai prieskoniai paskleis aromatą, sudedame likusius svogūnus ir vėlgi gerai apkepiname, kol jie paruduos ir karamelizuosis.

ghee lieknėjimas

Dalį svogūnų išimame ir paliekame garnyrui. Suberiame praskalautus ryžius ir gerai apkepiname pamaišydami, kol jie pradės keisti spalvą, tai užtrunka maždaug 5 minutes.

Susipažinkite su Ghee - lydyto sviesto nauda - taumu. Ar tinkamas sveikai lieknėjant? Be to, produkte nėra jokių pridėtinių E, konservantų — jis yra natūralus.

Įpilame 2 puodelius vandens, pasūdome ir uždengę puodą primažiname liepsną. Verdame, kol nuvirs visas vanduo. Tada atidengiame, supilame nuo viščiuko ghee lieknėjimas padažą ir vėl uždengę verdame, kol nuvirs visas skystis.

ghee lieknėjimas

Įkaitiname orkaitę iki C. Uždengiame puodą ir pašauname į orkaitę minučių. Prieš patiekiant apibarstome karamelizuotais svogūnais. Patiekiame garuojančiai karštą.

Ghi sviestą nuo seno gamino mūsų močiutės ir vadino jį tiesiog sviestu. Gydytojas Alvydas Unikauskas sako, kad šio produkto gerųjų savybių sąrašas — itin ilgas. Sviestas ghee yra vienintelis pieno produktas, saugus vartoti visiems. Jis nėra tik šių dienų prasimanymas. Galima sakyti, kad vėl šiuo sviestu susidomėta apie metus, kai ghi tapo populiarus šiaurinėje Indijos dalyje, tačiau neprigijo šiltesniuose regionuose.